View unanswered posts | View active topics It is currently Wed Dec 13, 2017 1:29 pm



Reply to topic  [ 8 posts ] 
 Poway, CA 92064 GMC-300E location available for NetC 
Author Message

Joined: Thu Jan 02, 2014 3:51 pm
Posts: 5
I've also renewed membership via PayPal a bit ago. I have the wapp4netc up and running, but when selecting Register - Set my location it goes to this netc page https://www.netc.com/u/# with a Set my location link which doesn't do anything. LMK what else is needed. thx!


Wed Nov 25, 2015 1:50 pm
Profile
Moderator
User avatar

Joined: Mon Jan 28, 2013 7:40 pm
Posts: 2717
Location: Illinois
I will pass on your problem to the ADMIN.

_________________
MY OUTSIDE RADIATION MONITORING STATION:
South Beloit, Illinois - GMC200 Outside on HEPA air purifier, ground level, facing West.
http://netc.com/chart/view.php?n=1%3AEB5A139C


Thu Nov 26, 2015 2:08 am
Profile

Joined: Thu Jan 02, 2014 3:51 pm
Posts: 5
thank you KC :)


Sat Nov 28, 2015 3:07 pm
Profile
Moderator
User avatar

Joined: Mon Jan 28, 2013 7:40 pm
Posts: 2717
Location: Illinois
laurapa63 wrote:
thank you KC :)


Your welcome. I assume your problem has been corrected?

_________________
MY OUTSIDE RADIATION MONITORING STATION:
South Beloit, Illinois - GMC200 Outside on HEPA air purifier, ground level, facing West.
http://netc.com/chart/view.php?n=1%3AEB5A139C


Sun Nov 29, 2015 12:18 pm
Profile

Joined: Thu Jan 02, 2014 3:51 pm
Posts: 5
Hi KC, still the same issue and no word from the Admin as of yet. 8-)


Sat Dec 05, 2015 11:08 pm
Profile
Online
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jan 28, 2013 6:51 pm
Posts: 734
Location: Arkansas
What is your username that you use to get the charts? What is your email and when did you sent the payment? Email me at staff@netc.com


Sun Dec 06, 2015 3:45 am
Profile

Joined: Thu Jan 02, 2014 3:51 pm
Posts: 5
Sent in email, thank you! :)


Sun Dec 06, 2015 4:29 pm
Profile

Joined: Fri Jul 03, 2015 7:04 pm
Posts: 128
Location: Toronto Canada
I'm not sure this is a username issue, as I had a similar experience when I recently set my location. What I saw at this 'Set Location' url the first time I did so was: blank fields for Lat / Lon, Address and Site Information, and a map zoomed into Arkansas USA. Upon entering my address and clicking 'Set Location', the address field went blank, the map did not change, and the Lat / Lon remained blank. Entering Site information, however worked as expected. It was only after coming back a day later that I saw my Lat / Lon shown properly and the map zoomed into my location with a red pin. Is there is some process going on in the background for the map and Lat / Lon?

_________________
http://netc.com/chart/view.php?n=1%3A77D9CCCA.5 Toronto, Ontario, Canada SBM-20 indoors


Sun Dec 06, 2015 4:46 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 8 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by STSoftware.